Tuesday, November 24, 2009

JADUAL LATIHAN PROGRAM RAKAN MUDA SENI BUDAYA DRUM


Seperti yang telah dijanjikan pada pertemuan kita pada 22 November 2009. Di sini saya muatkan jadual latihan baru untuk pengetahuan semua peserta kursus.


Klik  untuk membesarkan Jadual

Latihan pada hari Ahad akan dibahagikan kepada 6 slot yang mana saya(Cikgu Suhaimee ,En Jamal dan En Sanin akan mengambil 2 slot setiap seorang. Penetapan Jurulatih akan dimaklumkan sedikit masa lagi.Tujuan dibahagikan kepada 6 slot ini adalah untuk memberi peluang kepada setiap peserta memiliki drum setiap seorang semasa sesi latihan dan tidak perlu berkongsi.Walaupun masa untuk setiap peserta hanya 1 jam tetapi saya pasti ianya adalah lebih baik daripada berkongsi 6 buah drum dengan 30 orang selama 2 jam.
BETUL TAK....?
SAYA HARAP DIAKHIR SESI YANG KE 15 NANTI SEMUA PESERTA AKAN BERJAYA MENDAPAT  SESUATU YANG BARU DALAM DIRI MASING-MASING .
JUMPA PADA 6 HB DISEMBER NANTI .

* Untuk memudahkan lagi kursus kita ,saya akan fotostat bahan-bahan yang diperlukan untuk melengkapi kursus ini dan juga Play along CD yang sesuai . Tak mahal bahan fotostat RM5 dan kalau mahu CDnya sekali  tambah le lagi RM 5.... Kalau nak yang original pun ada satu buku Gred 1 + Cd murah sahaja RM 95 je.....Kalau teringin....

2 comments:

Anonymous said...

askum ckgu,
sy abdullah, bdak rkan muda,
ad sorg membe sya nk join..
ad tmpt kosong lg ka ckgu?
n dy nk msuk bginner dy kta..

btw
nk tnya skit..
nnt utk pmbljran strusnya blajar ap ckgu? (intermediate)
sya nk bt homework dlu..
kt internet neh mcm2 bley cari..


regards

suhaimeeahmad said...

Apa-apapun kena consult dengan Cik Linda dahulu sebab dia yang uruskan pengambilan peserta. Saya tak punya bidang kuasa dalam urusan itu..
Apapaun thanx kerana sudi masuk blog ni... jgn lupa attend kelas pada 6/12/2009.

Post a Comment