Tuesday, December 8, 2009

KELAS DRUM KE -3 RAKAN MUDA SENI BUDAYA

SESI LATIHAN KE 3 INI MENYAKSIKAN PELATIH DIBAHAGIKAN KEPADA 6 KUMPULAN IAITU:
4 KUMPULAN BEGINNER
1 KUMPULAN INTERMEDIATE
1 KUMPULAN ADVANCE

PESERTA DIBEKALKAN DENGAN CD LATIHAN DAN BUKU PANDUAN UNTUK MEMUDAHKAN MEREKA MEMBUAT LATIHAN DI RUMAH

APA YANG JELAS LATIHAN MINGGU INI SANGAT BERMAKNA KERANA SETIAP PESERTA TIDAK PERLU BERKONGSI MENGGUNAKAN DRUM. MASING-MASING BERPELUANG BERLATIH SELAMA SATU JAM DIBAWAH TUNJUK AJAR 3 ORANG JURULATIH YANG BERWIBAWA.

SELAIN KEMAHIRAN BERMAIN DRUM PELATIH JUGA DI BERIKAN KELAS TEORI MUZIK ASAS OLEH CIKGU SUHAIMEE UNTUK MENYEDIAKAN PELATIH-PELATIH DENGAN ILMU DAN PENGETAHUAN YANG SETIMPAL DENGAN USAHA DAN MINAT MEREKA.

NOTA: SESIAPA YANG INGIN MEMBELI KAYU DRUM SILA MESEJ ATAU CTC CIKGU DI BLOG INI ATAU SMS TERUS.. HARGA KAYU DARI RM20 KE ATAS(Biasa)  RM35 (Kualiti)  Beg menyimpan kayu (RM15 agak2 je)

3 comments:

Anonymous said...

ckgu hari 2 serabut la ckgu.
dala ngn campor smua tahap, ckgu byk lebehkn advance je, yg bginner, intrmdiate cam terpggir, tgk dlm video neh pn ckup, yg pompn 2 org sblh neh ckgu x tegur lnsung.


tp yg ckgu sorg lg 2 besh.
dy ajar slow2, sng nk faham, wlaupun kdg2 dy trus shortcut x ajar yg basic, tp ckgu 2 ajar mmg bley masuk.

suhaimeeahmad said...

RUPA-RUPANYA ADA PIHAK YANG TAK PUAS HATI.ITU SEMUA BERPUNCA DARI KELEWATAN PARA PESERTA DATANG UNTUK SLOT MASING-MASING... KALAU SEMUA IKUT MASA YANG DITETAPKAN TAK KAN JADI BEGITU..BAGILAH PELUANG KAT DUA ORG LAGI TUTOR TU MENUNJUKKAN BAKAT MEREKA TAKKAN SAYA SEORANG NAK BUAT SEMUA...MEMANG ITU YANG TELAH KAMI PERSETUJUKAN... KALAU NANTI ASYIK DOK PERBETUL YG POMPUAN AJA .. NANTI ORG KATA GATAI PULAK...
MEMANG SUSAH NAK MENGAJAR PESERTA PADA TAHAP YANG BERLAINAN. MINGGU DEPAN SLOT 1 DAN 2 AKAN DIAMBIL OLEH CIKGU SANIN , SLOT 3 DAN 4 AKAN DIAMBIL OLEH CIKGU KABER DAN SAYA YANG TAK BAGUS NI AKAN AMBIL SLOT 5 DAN 6... KALAU BELAJAR TANPA BASIC ... IBARAT BUAT RUMAH DALAM PAYA ... LAMA-LAMA ESOK HANYUT LA....... MULAI MINGGU DEPAN 13/12/2009 SESIAPA YANG LEWAT ATAU GAGAL HADIR PADA MASA YANG DITETAPKAN TAK AKAN DILAYAN ... IKUT JADUAL YANG DITETAPKAN.
SAYA TAU SIAPA NI... ESOK2 NI JUMPA JUGAK

suhaimeeahmad said...

SEBENARNYA SAYA MEMANG MENGAMBIL TAHAP INTERMEDIATE DAN ADVANCE.. CUMA HARITU SAYA SEKADAR MENOLONG ..MEMANDANGKAN SALAH SEORANG JURULATIH HANYA TIBA PADA JAM 12.30 IAITU SLOT INTERMEDIATE DAN ADVANCE.. SEMENTARA SLOT PAGI YG BELIAU TINGGALKAN TERPAKSA DIISI OLEH SAYA DAN CIKGU JAMAL... 8.30 HINGGA 2.30 : 6 JAM SAYA SPEND UNTUK MENGAJAR BUKAN MASA YANG PENDEK.

Post a Comment